DOBER ZAČETEK LETA 2016

Objavljeno dne: 04.Marec 2016

Čas kar hitro beži in že smo zakorakali v mesec marec. Od novega leta do danes, se je v naši hiši dogajalo kar nekaj stvari. V mesecu januarju so nas obiskali koledniki, otroci iz vrtca Videm, prostovoljka ga. Stanka Kuplenk. Roke smo spretno zaposlili s kreativno delavnico in se preizkusili v pletenju košar iz šibja pod budnim očesom g. Metoda. Zelo smo bili veseli tudi otrok iz osnovne šole Struge.

Mesec februar se je začel z pustom, ko smo poskušali zadeti klovna in odgnati zimo, pa nam očitno to ni uspelo. Gospod Škulj je daroval mašo ob svetovnem dnevu bolnikov, 11.2., obiskala nas je gospa Stanka Kuplenk. Ob kavici in petju smo se družili z društvom upokojencev in njihovim zborčkom Škrjančki. Prisluhnili igrici osnovnošolcev iz Vidma z naslovom Kje si Uršika zala? Konec meseca februarja smo se spomnili vseh slavljencev v mesecu januarju in februarju in se skupaj poveselili.

Mesec marec smo zaposleni začeli z postno duhovno obnovo, katero je vodil p. Vilijem Lovše. 3.3. smo se spomnili vseh stanovalcev, ki so umrli v letu 2015 in prosili gospoda Škulja, da je daroval sv. mašo.

Veliko se bo pri nas še dogajalo, zato lepo vabljeni na Videm, da nas obiščete.